Korzika Holidays
1000 Út Utazási Iroda
Engedély szám: U-01681-2015

Cím: 1054 Budapest Kálmán Imre u. 14
Telefon: 36-1-301-4998, 99
E-mail: korzikaholidays@1000ut.hu

Facebook
Hírlevél

Corsica Sardinia Ferries  

 
      

 
KOMPJEGY FOGLALÁS A   JÁRATAIRA

 
Irodánkban megvásárolhatóak a Corsica - Sardinia Ferries társaság járataira a kompjegyek. Menetrendért és árajánlatért forduljon irodánkhoz, vagy látogasson el a Corsica Ferries honlapjára ahol online menetrendből tájékozódhat az aktuális hajókról és menetrendekről.

ONLINE FOGLALÁS - A linkre kattintva online tud foglalni a Corsica/Sardinia Ferries honlapján. Amennyiben a foglaláshoz segítségre van szükséges úgy nyitvatartási időben (hétfőtől-péntekig 09:00-17:00 között) hívja irodánkat a +36 (1) 301-4998-es telefonszámon.

Hasznos információk: 

- A kedvezményes jegyek ára az adott komp foglaltságától függ. Minél kevesebb még a foglalás a járatra, annál nagyobb a kedvezmény mértéke. 
A kedvezmény az autóra vonatkozik. - Az online rendszerben a kedvezmény mértéke folyamatosan változhat.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy irodánk nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a Jackpot kompjegy ára változik az árajánlat elkészítése és a megrendelés között! Természetesen foglalás után a jegy ára már nem változik!

- A kompjegyet meghatározott napon meghatározott járaton lehet igénybe venni. Utazás előtt a Standard kompjegy módosítható másik járatra, ennek díja normál jegy esetében 30 EUR / út. 

-A normál (Flex) kompjegy a következő kötbérekkel mondható le:
- 10% az indulás előtti 1 hónapig - 20% az indulás előtti 48 óráig
- 50% az indulás előtti 1 óráig 
- 100% az indulás előtt 1 órán belül 

A kompjegyek lefoglalhatóak irodánkban.
A jegykiállítás díja 6.000 Ft / jegy vagy 18 EUR (mely 1 autóra és a benne utazó utasokra vonatkozik).
A kompjegy fizethető euróban (csak irodánkban készpénz fizetés esetén) vagy forintban. A napi árfolyamról érdeklődjön irodánkban! 

- Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy kompjegy bankkártyás fizetése nem lehetséges!
 
A kompjegy foglaláskor egy összegben fizetendő. Foglaláshoz az utasok nevére, életkorára és a Szardínia irányába vásárolt kompjegyek esetén a gépkocsi rendszámára van szükség. A részletes szállítási feltételek elolvashatóak itt.


Elrejt